Boende

Efter en härlig dag i backen behöver man vila. Mösseberg erbjuder inte bara härlig skidåkning utan även bra boendealternativ.

Mössebergs Camping

Mössebergs camping & stugby ligger endast 300 meter från toppen av skidanläggningen. Stugorna är på 28 m2, utrustning för självhushåll, sovrum med en våningssäng, storstuga med två sängar, matplats, två kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, torkskåp, tv, wc och dusch. Vi har öppet året om.

 

 

STF vandrarhem ligger 2 kilometer från skidanläggningen. Vi har 11 dubbelrum, ett 6 bäddsrum, ett fembädds rum och två fyrbädds rum. Det finns handfat på rummen och dusch och wc i korridoren. Vi har två självhushållskök och två tv rum. För mer information se www.mossebergscamping.se

 

Mössebergs Kurhotell

En vistelse på Kurorten Mösseberg är en resa i tiden. Ända sedan 1867 har hotellet varit en plats för rekreation och inspiration. Som gäst blir du en del av en exklusiv, historisk skara – här har celebriteter sökt sin tillflykt under mer än ett sekel.

Alla rum har utsikt över den vackra, fridfulla Mössebergsparken och rumsinteriörerna är bibehållna i sin ursprungliga, klassiska stil.

 

På rummet finns badtofflor och morgonrock och du når den gemytliga SPA-avdelning genom en kort inomhuspromenad. Frukost liksom lunch serveras i den anrika matsalen och du kan avnjuta kaffe med avec i de unika jugendsalongerna – eller varför inte djupt nedsjunken i fåtöljen framför elden i den mysiga foajén.

Vill du veta mer  www.kurortenmosseberg.se

 

Saleby gårdVinter Saleby

Rummen på Saleby har trägolv och pärlspont på väggarna som ger dig en ombonad känsla, hemtrevligt skulle vi påstå. Vad gör det väl om vinden viner ute, när du tar en kopp choklad till och kryper längre ner i sängen efter ännu en fantastisk dag.

Saleby gård b&b finner du tryggt inbäddat vid Ålleberg östra sida, så nära Falköping men ändå får du känslan av att vara avskärmad och få ta del av naturens skönhet och händelser på nära håll. Utsikten över gården påminner om aktiviteterna som pågick på gården. Naturen ligger alldeles nära som gör att du alltid är uppmärksam för att få se rådjuren äta eller få se ormvråken seglandes över de höga träden på gården.

Boka gärna som tillval, ifall du någon gång drömt om att färdas helt tyst med hundspann en klar vacker dag. Luften är fylld med syre, naturens färger får skogen att glittra i grönt och vitt.

Vill du veta mer – http://www.salebygard.se/